Diensten

Staat de dienst waarnaar jij opzoek bent hier niet tussen? Laat het ons dan weten door contact op te nemen via de chat, e-mail of telefoon. Dan kunnen wij kijken naar een passende oplossing.

Nieuw design

Ben je startende en opzoek naar een webbouwer die aan jouw wensen kan voldoen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites in Joomla, WordPress of Drupal. Voor elk project wordt er een uniek design bedacht.

Eigen webshop

Heb je altijd al het idee gehad om je eigen webshop te beginnen? Verwezelijk dan nu jouw droom door een webshop met een hoge converserie op maat te laten maken door De Web Developer. Bovendien is jouw webshop responsive, en toegangelijk op alle devices.

Logo design

Heb je een nieuw bedrijfslogo nodig, of wil je het huidige logo laten redesignen? Wij maken de mooiste logo's ontworpen in Adobe Illustrator. Je krijgt het logo in verschillende formaten meegeleverd. Zodat je het logo ook kan gebruiken voor alle andere toepassingen.

Redesign

Of je nu opzoek bent naar een nieuw te ontwerpen website, of juist een bestaande website wilt laten restylen. Met behoud van de huidige huisstijl of juist een compleet nieuw design? Ook dit is uiteraard mogelijk bij De Web Developer. Bekijk hier de mogelijkheden.

SEO Optimalisatie

Wil je dat jouw website goed vindbaar is in vele zoekmachines? Dan zijn er bepaalde zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo speelt linkbuilding een grote rol bij het verhogen van jouw pageRank. Denk ook eens aan adverteren van jouw website.

Eigen huisstijl

Ben je opzoek naar een ontwerper die jouw volledige huisstijl kan ontwerpen? Zoek dan niet langer! Onze ontwerpen zijn toepasbaar op visitekaartjes, briefpapier, relatiegeschenken en flyers etc. Tevens kunnen wij je helpen bij het laten bedrukken van bepaalde producten.

Optimalisatie

Niets is vervelender dan een trage website, of dat jouw website niet goed gevonden wordt in Google. Ook weinig website bezoekers? Dit kan allemaal samenhangen en te maken hebben met jouw website prestaties. Wij leveren jouw website snel en geoptimaliseerd af.

Landingspagina

Heb jij al een domeinnaam vastgelegd? En wil je hier alvast iets op hebben staan, zodra mensen zoeken op je URL? Dan kunnen wij een volledige landingspagina realiseren. Inclusief koppelingen naar sociale media kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube.

Drukwerk

Naast webdesign en webdevelopment houden wij ons ook bezig met overig drukwerk en DTP. Zo kun je bij ons een flyer laten ontwerpen en bedrukken. Wij werken met de beste software. Dit om zo min mogelijk kwaliteits verlies te hebben op het betreffende drukwerk.