Redesign

Ben je toe aan een compleet nieuw design? Dan kunnen wij de uitkomst bieden. Wij voorzien jouw bestaande websites van nieuw tintje. Ook als jouw huisstijl en logo aan een nieuw ontwerp toe zijn kun je uiteraard hiervoor terecht bij De Web Developer. Een nieuw design werkt meestal verfrissend voor jouw klanten en jouw bedrijf!

herontwerp

Starten met het herontwerp

Na het vormgevingsgesprek zal duidelijk worden wat je graag wilt laten redesignen. Hierna gaan wij er gelijk mee aan de slag. De wensen die zijn besproken worden uitgewerkt in diverse schetsen in Adobe Photoshop en Illustrator. Wij zorgen dat het herontwerp zo goed mogelijk aansluit op het al bekende beeldmerk van jouw organisatie.

Aanpassingen

Wil je een banner, foto's of teksten laten aanpassen? Ook voor grote of kleine aanpassingen op jouw website kan je bij ons terecht. Het up to date houden van je website is een pré om bezoekers terug te laten keren naar je website. Wist je dat wij ook over tekstenschrijvers beschikken? Deze kunnen mooie en professionele teksten maken die bovendien goed scoren in zoekmachines als Google.

aanpassing
huisstijl redesign

Huisstijl redesign

Voldoet jouw huidige huisstijl niet meer aan je wensen, en ben je opzoek naar iets nieuws? Wij herontwerpen een compleet nieuwe huisstijl voor je. Wij zullen het ontwerp maken in Adobe Indesign en jou de keuze geven uit drie verschillende ontwerpen. Deze ontwerpen komen tot stand door middel van een vormgevingsgesprek. Na het goedkeuren van één van de drie ontwerpen gaan wij de beslissende huisstijl uitwerken voor jou.

Herontwerp van jouw logo

Misschien ben je wel uitgekeken op je huidige logo en is deze toe aan een redesign. Wij ontwerpen jouw logo in uitermate hoge kwaliteit. Het logo worden ontworpen en uitgewerkt in Adobe Illustrator. Je nieuwe bedrijfslogo zal worden aangeleverd in verschillende formaten, hierdoor kun je jouw logo ook gebruiken voor drukwerk (DTP) zonder enig vorm van kwaliteitsverlies of pixelvorming.

logo redesign

Restyle GO Pakket

  • Homepage inclusief vier onderliggende pagina's
  • Geoptimaliseerd voor diverse zoekmachines
  • SSL certificaat voor een beveiligde verbinding
  • Met twee extra opties als socialmedia buttons of chat
  • Ideaal voor startende ondernemers
Vanaf €-,-

Wil je meer weten over onze diensten?