Drukwerk

Ben je nu compleet en heb je alles om aan de slag te gaan? Een eigen website of webshop met passende huisstijl en logo. Misschien is je volgende stap om ook nog visitekaartjes, enveloppen, sticker, pennen of wellicht passende bedrijfskleding te laten bedrukken. Via onze vaste leveranciers kunnen wij hier een mooie bijdrage aan leveren.

kleurcode pallet

Het te gebruiken ontwerp

Als je items laat bedrukken is het van belang dat dit precies en nauwkeurig gebeurt. Het aan te leveren bedrijfslogo zal van hoge kwaliteit moeten zijn. Dit om kwaliteit in pixels optimaal te houden, om uiteindelijk een goed eindproduct neer te kunnen zetten. Jouw logo of huisstijl dat bij ons is ontwikkeld voldoet aan al deze eisen. Wij leveren het bestand aan in CMYK formaat.

De mogelijkheden

Bij ons is praktisch gezien alles mogelijk qua bedrukken van producten. Denk hierbij aan pennen, stickers, aanstekers, t-shirts en andere kleding. Wil je een t-shirt of snapback met eigen logo bedrukt of wellicht geborduurd. Des te meer producten u tegelijk laat bedrukken, des te goedkoper u uit bent aan de eindstreep. Het kan net dat ene zetje geven om jouw bedrijf te promoten.

visitekaartjes drukken
drukkerij

Aflevering en nabestellingen

Nadat de wensen zijn besproken zullen wij de bestelling doorvoeren naar onze aangesloten drukkerijen. Wij controleren het aan te leveren matriaal op spelfouten van content, juiste resolutie waarden en dat het bestand in CMYK formaat geëxporteerd is. Het afleveren van al uw drukwerk zal na de bestelling tussen de 14 a 24 dagen kunnen duren. Eventuele fouten in het drukwerk zijn voor eigen verandwoordelijkheid.

Wil je meer weten over onze diensten?