Landingspagina

Ben je net begonnen met je eigen onderneming en heb je al een domeinnaam vastgelegd? Maar nog geen contrete plannen bedacht voor jouw eigen website? Dan kan een landingspagina de uitkomst bieden! Hierop kun je onder andere jouw contactgegevens en logo / huisstijl kenbaar maken, zodat je alvast goed te online te vinden bent!

het design

Het design

Jouw landingspagina wordt samengesteld na een oriënterend gesprek. In dit gesprek wordt een plan opgesteld om jouw pagina eruit te laten springen! Jouw landingspagina wordt opgesteld in de kleuren van jouw huisstijl en voorzien van jouw logo. De pagina zal uitnodigend en duidelijk moeten zijn, hier wordt uiterst rekening mee gehouden.

Responsive ontwerp

Tegenwoordig zijn de meeste bezoekers die jouw website bezoeken mobiele gebruikers. De landingspagina zal daarom ook volledig moeten meeschalen op een smartphone of tablet. Wij ontwerpen jouw landingspagina in HTML en CSS en zorgen ervoor dat de pagina volledig responsive is door middel van Bootstrap. Bovendien voorzien we jouw pagina van een 'Bel direct' knop, waardoor de bezoeker jou direct kan bellen.

Responsive design
Oplever proces landingspagina

Het opleverproces

Aangezien het bij een landingspagina om een enkele pagina gaat, ligt het opleverproces ook een stuk hoger. Nadat zaken als het ontwerp zijn besproken en gegevens als contactgegevens en bedrijfsprofiel zijn aangeleverd, zullen wij over gaan tot het realiseren van je landingspagina. Wij rekenen hier gemiddeld 5 werkdagen voor. Je hebt 5 werkdagen de tijd om eventuele aanpassingen kosteloos door te geven.

Wil je meer weten over onze diensten?