Eigen huisstijl

Ben je net voor jezelf begonnen, en heb je nog geen kenmerkend eigen huisstijl? Laat je huisstijl dan designen door de ontwikkelaars van De Web Developer. Jouw eigen huisstijl is toepasbaar op tal van zaken als visitekaartjes, briefpapier, facturen en nog veel meer! Ook voor het opnieuw designen van jouw eigen huisstijl.

Logo ontwerpen op papier

Aan de tekentafel

Tijdens het vormgevingsgesprek zal helder worden welke kleurcombinaties er gebruikt gaan worden. Wellicht heb je zelf al het één en ander in gedachten. Dit wordt besproken en vastgelegd. Hier en daar zal een aanpassing plaats vinden in de kleurcode. Dit om het geheel te laten matchen op verschillende achtergronden. Alle kleuren zullen worden afgesteld op jouw logo.

Strategische kleuren

Misschien heb je al bepaalde kleuren in je hoofd voor jouw eigen huisstijl. Maar wist je dat de kleur van je huisstijl een indentiteit uitstraalt? Zo straalt de kleur blauw kalmte, succes en loyaliteit uit. Terwijl de kleur oranje enthousiast, jong en betaalbaar uitstraalt. Wij helpen jou bij het vastleggen van de juiste kleurcombinaties die jouw indentiteit zullen versterken.

huisstijl kleuren
Visitekaartjes laten drukken

Afronden van jouw huisstijl

Nadat wij de ontwikkeling van jouw huisstijl hebben afgerond, zullen wij het in een proef concept afdrukken. Bestaande uit 1 stuks briefpapier, 1 enveloppe en 1 visitekaartje. Na het presenteren kunnen er nog kostenloos aanpassingen gedaan worden. Het afronden van jouw huisstijl zal geschieden binnen 7 werkdagen nadat het vormgevingsgesprek heeft plaats gevonden.

Wil je meer weten over onze diensten?