Optimalisatie

Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens goed voor betere zoekresultaten in Google en andere zoekmachines. Een WordPress website kan handig zijn omdat je onbeperkt plugins kunt installeren. Maar is dit wel goed voor de performance voor jouw website? Wij hebben het voor je uitgezocht.

cloudflare

Content delivery network

Met een snelle website behaal je hogere resultaten en is bovendien ook gebruiksvriendelijker. Elke website die wij afleveren verbinden wij met een content delivery network (CDN). Wij gebruiken hiervoor Cloudflare. Het heeft als doel om de content nog sneller op te halen, waardoor je pagina sneller laadt.

Pagina caching

Het gebruik van caching op de server zelf is ook aan te raden. Dit in combinatie met Cloudflare. Het voordeel van page caching is dat alle content wordt gecached op de server. Dit zorgt ervoor dat als je de website voor een tweede keer bezoekt een stuk sneller laadt. Dit omdat het de content opslaat in zijn tijdelijk geheugen. Wij gebruiken voor WordPress hier de plugin 'W3 Total Cache' voor.

page caching
gzip compression

GZIP compressie

Voor nog meer performance verbetering zorgen wij er voor dat jouw website gebruik maakt van GZIP compressie. Hiermee wordt de laadsnelheid van jouw website aanzienelijk verbeterd. Deze compressie methode zorgt ervoor dat 90% van je websitebestanden gecomprimeerd worden. Een simpel rekenvoorbeeld; Een bestand dat 100kb groot is, zal na compressie nog slechts 10kb zijn!

Wil je meer weten over onze diensten?