Logo design

Wij ontwikkelen de mooiste logo's voor jou om jouw bedrijfsidentiteit kenbaar te maken. De logo's die wij afleveren zijn opvraabaar in alle bestandsformaten. Wij zullen jou altijd vragen naar jouw eigen input, om uiteindelijk tot een spetterend resultaat te komen. Bovendien zijn onze logo's voor alle toepassingen te gebruiken.

ideeën creëren

Ideeën verzamelen

Het begint met een vormgevingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden welke richting we op moeten. Eigen input is erg belangrijk voor het tot stand komen van het logo ontwerp. Ook zal worden onderzocht binnen welk bedrijfsprofiel je onderneming valt. Heb je al een huisstijl? Dan nemen wij deze kleuren mee in het ontwerp.

Uitwerken van het logo

Soms komt het voor dat de klant bepaalde schetsen wil verwerken in zijn nieuwe logo. Wij kunnen dit soort schetsen bijwerken met behulp van een design tablet tot een vector. Het vector bestand zal tussengevoegd worden tussen de tekst van het logo. Het geheel zal worden getransformeerd in Live Trace, tegenwoordig Image Trace genoemd in Adobe Illustrator. Dit om de kwaliteit van het logo extreem te verhogen.

Logo laten ontwerpen
afleveren van het logo

Het afleverproces

Alle logo's worden gedesigned in Adobe Illustrator. Wij leveren de logo's standaard aan in de volgende formaten .JPG, .PNG, .EPS & .SVG. Ander formaat is altijd mogelijk in overleg. Voor bepaald drukwerk heb je vaak specifieke bestandsformaten nodig, vraag daarom naar de mogelijkheden. Het afleveren van het logo zal geschieden binnen 7 werkdagen na het vormgevingsgesprek.

Wil je meer weten over onze diensten?