SEO Optimalisatie

Wil je dat jouw website goed vindbaar is in vele zoekmachines? Dan zijn er bepaalde zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo speelt linkbuilding een grote rol bij het verhogen van je pageRank. Wij proberen je in vogelvlucht uit te leggen wat wij voor je gaan implenteren en waar rekening gehouden mee gaat worden.

aanmelden google

Aanmelden bij zoekmachines

De eerste stap die wij maken is dat je website goed vindbaar zal worden. Wij melden je website aan bij Google Search Console. Uploaden hier een sitemap om je pagina's goed door Google te kunnen laten indexeren. Ook doen wij een verzoek bij andere grotere zoekmachines als Bing. Tot slot melden je de website ook aan voor Google Analytics, om het aantal bezoekers te kunnen monitoren.

Goede content plaatsen

Het belangrijkste wat er op je website te vinden is, zal de content zijn. Deze moet bestaan uit krachtig en professioneel geschreven teksten. Wij beschikken over tekstenschrijven die jouw content gaat schrijven dat zoekmachine proof is. Deze content bevat een tal van trefwoorden verwerkt in één geheel, zodat bijvoorbeeld Google deze woorden op zal merken. Jij hoeft enkel steekwoorden aan te leveren.

Content schrijven
advertenties

Advertenties en campanges

Tot slot kun je ons ook inschakelen voor het opzetten van advertenties en campanges. Hiervoor worden platformen gebruikt als Facebook, Instagram en Twitter, maar ook niet te vergeten de zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Standaard melden wij onze websites en webshops die wij opleveren aan bij Google Business en socialmedia kanalen. Let op! aan adverteren zitten altijd kosten verbonden!

Wil je meer weten over onze diensten?