Eigen webshop

Sinds het begin van de corona pandemie is er een stijgende lijn te zien in opgeleverde webwinkels. Nog nooit zag je zo snel webshops de grond uit stijgen als nu. Ben je eigenaar van een winkel en moet jouw winkel sluiten? Wellicht heb je er al over nagedacht een eigen webwinkel te starten. Wij kunnen jou hier in ondersteunen met een toegankelijke en snelle webshop.

orientatie webshop

Eerste oriëntatie

Tijdens het vormgevingsgesprek zal worden besproken om hoeveel producten het gaat, welke betaalmethodes er moeten worden gehanteerd en wat de doelgroep van je webshop zal zijn. Hierop kunnen wij de wensen die aansluiten bij jouw webwinkel tot een goed concept brengen. Onze webwinkels worden aangemeld bij Webwinkel keur.

Het technisch aspect

Een snel ladende webshop zorgt voor een hogere conversie! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal geoptimaliseerd zal zijn. De webshop wordt altijd geplaatst op een subdomein, bijvoorbeeld shop.mijndomein.extensie. Dit doen we zodat je website als zowel webshop geen snelheid zal verliezen qua laadtijd. In de meeste gevallen zal WooCommerce gebruikt worden als webshop type.

Technisch aspect afbeelding
betaalmethodes

Betaalmethodes

Er kan gekozen worden voor verschillende methodes. De belangrijkste betaalmethodes zijn iDeal en PayPal. Voor het ontvangen van iDeal betalingen zullen wij een contract voor je afsluiten bij de paymentprovider Mollie.Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een inschrijving KvK.

Het opleverproces

Nadat je het ontwerp goedgekeurd hebt, de producten en doelgroep besproken zijn, en hebt gekozen voor specifieke betaalmethodes gaan wij meteen aan de slag voor jou! De webshop wordt op zo'n manier opgeleverd dat je zelf de artikelen kan beheren of toevoegen. De oplevertijd bedraagd gemiddeld 21 werkdagen. Je hebt daarna 5 werkdagen te tijd om eventuele aanpassingen kosteloos aan ons door te geven.

opleverproces

Webshop Start Pakket

  • Homepage, contactpagina en shoppagina
  • Inclusief plaatsen van 25 producten
  • Betaalmethodes als iDeal en PayPal
  • SSL certificaat voor een beveiligde verbinding
  • Ideaal voor startende ondernemers
Vanaf €-,-

Wil je meer weten over onze diensten?