Nieuw design

Wat is er nou frisser dan een compleet nieuw design op het internet voor jouw bedrijf? Wij kunnen jouw droom website realiseren binnen enkele dagen. Geen standaard webdesign wat je overal al op het web ziet, maar een uniek design. Een website dat voldoet aan alle hedendaagse normen en zelf aan te passen is middels één enkele inlog op de achterkant van je website.

starten met het ontwerp

Starten met het ontwerp

Voor wij met verschillende ontwerpen aan de slag gaan, zal er eerst een vormgevingsgesprek plaats vinden waarin alle wensen worden besproken. Vanuit dit gesprek worden er drie verschillende ontwerpen gemaakt in Photoshop. Het gekozen ontwerp wordt indien nodig aangepast op de wensen van de klant.

Het type website

Ook zal in het vormgevingsgesprek besproken worden wat voor type website er gelanceerd zal worden. Om bijvoorbeeld de teksten op de website zelf bij te houden kan er gekozen worden voor een CMS systeem als WordPress. Wil je de aanpassingen door ons laten doen? Dan is het qua veiligheid en snelheid ook aan te raden om een HTML website door ons te laten realiseren.

type website
Teksten aanleveren

Teksten en foto's aanleveren

Tijdens het vormgevingsgesprek wordt er ook besproken wie de teksten voor de website aanleverd. Wij werken samen met tekstenschrijvers die jouw website kunnen voorzien van teksten. Natuurlijk kun je ook jouw eigen teksten schrijven voor je website. Wel is het van belang de teksten te schrijven die SEO proof zijn. Zie ons blog voor handige tips!

Het opleverproces

Nadat wij alle gegevens binnen hebben en alles goed besproken is, gaan wij over tot oplevering. Vanaf het moment dat het vormgevingsgesprek plaats heeft gevonden rekenen wij 14 werkdagen voor het opleveren van de website. Na de oplevering heeft u 5 werkdagen de tijd om eventuele aanpassingen kosteloos aan ons door te geven. De oplevertijd verschilt altijd per website.

opleveren van website

Website Start Pakket

  • Homepage inclusief vier onderliggende pagina's
  • Geoptimaliseerd voor diverse zoekmachines
  • SSL certificaat voor een beveiligde verbinding
  • Met twee extra opties als socialmedia buttons of chat
  • Ideaal voor startende ondernemers
Vanaf €-,-

Wil je meer weten over onze diensten?