Activeer Onderhoudsmodus plugin 🚩

Wil je graag werkzaamheden uitvoeren aan jouw WordPress website, en moet hiervoor de website π˜π—Άπ—·π—±π—²π—Ήπ—Άπ—·π—Έ 𝗼𝗳𝗳𝗹𝗢𝗻𝗲 gezet worden? Gebruik dan de "Activeer Onderhoudsmodus" plugin van De Web Developer voor WordPress. Hiermee kun je jouw website π—―π—²π˜‡π—Όπ—²π—Έπ—²π—Ώπ˜€ π—²π—²π—»π˜ƒπ—Όπ˜‚π—±π—Άπ—΄ 𝗼𝗺𝗹𝗲𝗢𝗱𝗲𝗻 naar een status pagina terwijl jij de werkzaamheden voor jouw website rustig kunt uitvoeren.

Klik op afbeelding voor een live voorbeeld!
Screenshot van WordPress Dashboard en plugin

De lichtste under construction plugin!

Wist je dat onze Activeer Onderhoudsmodus plugin de allerlichtste WordPress plugin is die er momenteel te verkrijgen is? Een zo clean mogelijke versie van een under construction plugin en bovendien erg eenvoudig in gebruik.

LET OP!

Deze plugin is ontwikkeld op basis van de SiteOrigin pagebuilder. Echter zal deze plugin ook compatibel zijn met andere pagebuilders.

❌ Deze plugin werkt niet met de Gutenberg block builder

Gratis download

Je kunt nu de Activeer Onderhoudsmodus plugin downloaden! Nadat je de plugin gedownload hebt zal je de plugin moeten installeren. Je kunt hiervoor de onderstaande stappen volgen:

  1. Login op je WordPress Dashboard
  2. Navigeer naar 'Plugins' links in de zijbalk
  3. Klik vervolgens op 'Nieuwe plugin'.
  4. Boven in het venster kun je vervolgens klikken op 'Plugin uploaden'
  5. Klik op 'Bladeren..' en selecteer de Activeer Onderhoudsmode plugin
  6. Je kunt het uploaden bevestigen door op 'Nu installeren' te klikken
  7. In het scherm dat volgt wordt gevraagd of je de plugin wilt activeren, je klikt op 'Plugin activeren' om de onderhoudsmode direct in te schakelen. Wil je nog niet direct gebruik maken van deze plugin, dan kun je kiezen voor 'Ga naar plugin-installer'
  8. Hoera! Je Activeer Onderhoudsmodus plugin is succesvol geinstalleerd!
Beoordeel deze plugin

Wil je meer weten over onze diensten?