Geplaatst op

Nieuwe website

WordPress settings

Graag zou ik mij even voor willen stellen. Ik ben Bouke Lourens 31 jaar en oprichter van De Webdeveloper. Sinds 1999 ben ik al actief in het maken van websites. Waar ik begon in Microsoft Frontpage met het ontwerpen van mijn allereerste webpagina's, toen het internet alleen nog toegankelijk was door in te bellen via het modem, en we uren lang telefonisch niet bereikbaar waren, is deze begonnen hobby uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf waar ik mijn kunstwerken aan mag bieden tegen gunstige tarieven. Voordat ik De Webdeveloper oprichtte ben ik ook elders in loondienst geweest als websitebouwer en later als webdeveloper.

Hoe ik de websites ontwerp

We kennen anno 2021 vele webdesign bedrijven, ongekend veel. Alleen het verschil tussen veel van dit soort bedrijven, is dat De Webdeveloper, de naam zegt het al, ik ontwikkel de websites & websites zelf middels het schrijven van eigen code, wel te verstaan in HTML en CSS, maar ook af en toe PHP en Java uitgewerkt in een CMS pakket als WordPress of Joomla, maar ook in puur HTML in combinatie met bijvoorbeeld Bootstrap om het geheel alsnog responsive aan te bieden. De voorkeur voor programmeren zit hem in het feit dat het maken van websites in een GUI (Grafische interface) erg beperkt kan zijn, en je juist uniek wil zijn in het afleveren en onderhouden van prachtige custom made websites. En dit alles voor een scherp tarief, zie het ook als een gebaar om nieuwe klanten te mogen verwelkomen en een prachtig portfolio op kan bouwen.

Handig om te weten

Ook voor het hosten van jouw website kunt je terecht bij De Webdeveloper. Tegen gunstige tarieven kun je jouw website online hosten. Ook bemiddelen wij bij het vastleggen van de juiste domeinnamen die nodig zijn om jouw website online te zetten, en dit kan in combinatie met een e-mail oplossing zodat je ook goed bereikbaar bent met jouw eigen zakelijk e-mail. Deze hostingdienst is enkel alleen beschikbaar voor klanten van De Webdeveloper die een website of webshop en of een landingspagina afnemen.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom!